Ο bodybuilder Ίλια Γιέφιμτσουκ, από τη Λευκορωσία, ή όπως ήταν γνωστός στον χώρο του «ο εξωγήινος» πέθανε σε ηλικία 36 ετών από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο bodybuilder υπέστη καρδιακή προσβολή στις 6 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η σύζυγός του, Άννα, του έδωσε τις πρώτες βοήθειες κάνοντας μαλάξεις μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Ποιος ήταν «ο πιο τερατώδης» bodybuilder Ίλια Γιέφιμτσουκ

«Πέρασα κάθε μέρα στο πλευρό του ελπίζοντας. Η καρδιά του ξεκίνησε να χτυπάει ξανά για δύο ημέρες αλλά ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός. Ευχαριστώ τους πάντες για τη στήριξή τους. Είναι ανακουφιστικό να γνωρίζω ότι δεν είμαι μόνη μου στον κόσμο» δήλωσε η σύζυγος του bodybuilder.

Ο ίδιος ο Γιέφιμτσουκ ισχυριζόταν πως είχε δικέφαλους διαμέτρου 63,5 εκατοστών, ενώ για τη διατροφή του κατανάλωνε 16.500 θερμίδες την ημέρα. Όπως έλεγε, μπορούσε να σηκώσει 270 κιλά στον πάγκο, 317 κιλά σε deadlift και τα ίδια κιλά σε squats.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, το καθημερινό μενού του περιελάμβανε 2,5 κιλά μπριζόλας και περισσότερα από 100 κομμάτια σούσι.

Από πολλούς, δε, θεωρείτο ως ο πιο… τερατώδης bodybuilder. Ο ίδιος έλεγε ότι είχε αντλήσει έμπνευση να αρχίσει να σηκώνει βάρη, αφού είχε δει σε δράση τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Διαβάστε ακόμη: