Ένας ηθοποιός με μακρά πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ο Κώστας Λάσκος, έφυγε από τη ζωή. Άφησε την τελευταίου του πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα δίνοντας σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Νωρίτερα, το 2019, είχε συμμετάσχει και στην δημοφιλή δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό αλλά σημαντικό για την εξέλιξη της ιστορίας ρόλο, αυτόν του καλόγερου Πατέρα Νικόδημου που βοήθησε τον Θωμά Κυπραίο να κρυφτεί στο Μοναστήρι, όταν εκείνος είχε εγκαταλείψει το Διαφάνι προκειμένου ο Νέστορας να μην μάθει την αλήθεια για τον γιο του.
Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος - Από τους τελευταίους του ρόλους αυτός στις «Άγριες Μέλισσες»Κατά την διάρκεια της διαδρομής του εξάλλου είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας» κ.ά.

Έντονη ήταν και η κινηματογραφική του παρουσία σε δεκάδες ταινίες μεταξύ των οποίων τα πολυβραβευμένα «Μήλα» αλλά και «Η δεξιά τσέπη του Ράσου», «Άλυτη», «Αυτή η νύχτα μένει», «17 σφαίρες για έναν άγγελο» κ.ά.

Ο Κώστας Λάσκος υπήρξε μεγάλος εραστής του θεάτρου το οποίο και υπηρέτησε επί δεκαετίες με αγάπη και σεβασμό. Έπαιξε, μεταξύ άλλων, στις παραστάσεις «Βάκχες», «Ο αμπιγιέρ», «Τελέσιλα», «Οι Λαντζέρηδες», «Καλιγούλας», «Από τη Γεωργία με αγάπη…», «Ανδρομάχη» κ.ά.