Η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν η πιο δύσκολη, εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου, μιλώντας για το πώς γίνονταν τα γυρίσματα.

«Το ξύλο ήταν αληθινό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου, μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha, ενώ περιέγραψε τα γυρίσματα της σειράς στο «Δρομοκαΐτειο».

Όταν ρωτήθηκε ποια σεζόν από τις «Άγριες μέλισσες» ήταν η πιο δύσκολη, η ηθοποιός απάντησε: «Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον Βόσκαρη, με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς».

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως κρεμόταν από τοίχους ή την πετούσαν κάτω, αν το προέβλεπε το σενάριο, κάτι που ζητούσε και η ίδια, ώστε να βγουν «αληθινές» οι σκηνές.

«Είχαμε πάει στο Δρομοκαΐτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, που δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Σε κελιά ασθενών, πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά», ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Το ξύλο ήταν αληθινό. Μας πέταγαν κάτω, μας έδεναν… το ζητούσα κι εγώ βέβαια. Το σενάριο εδώ γράφει ότι κρέμεται από τον τοίχο, με έβαζαν να κρέμομαι από τον τοίχο… κουβάδες με νερό. Λέω θέλω να το ζήσω και να βγει αληθινό, να βγει αυτό που πρέπει και να περάσει το νόημα που πρέπει. Οι βιασμοί ήταν κάτι πολύ σκληρό, αλλά άξιζε τον κόπο» συμπλήρωσε η Μαρία Κίτσου στις δηλώσεις της.

Διαβάστε περισσότερα