Η Σάνεν Ντόχερτι, που πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», πέθανε σε ηλικία 53 ετών από καρκίνο το Σάββατο. «Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η επί σειρά ετών υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της, σε αποκλειστική δήλωσή της στο PEOPLE σήμερα.

«Η αφοσιωμένη κόρη, αδελφή, θεία και φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτική τους ζωή αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορέσουν να θρηνήσουν εν ειρήνη», κατέληξε στη δήλωσή της. Η δημοφιλής ηθοποιός, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015.

Μιλώντας στο PEOPLE για τις εξελίξεις της υγείας της, η Σάνεν Ντόχερτι είχε αναφέρει: «Σίγουρα έχω μέρες που λέω “Γιατί εγώ;” Kαι μετά σκέφτομαι, λοιπόν, ‘Γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από μένα το αξίζει αυτό;’ Κανείς μας δεν το αξίζει”». Το 2017 είχε αποκαλύψει πως ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε μετά από ύφεση, και έκτοτε έδινε μάχη με την ασθένεια.

Διαβάστε ακόμη