Αναφερθήκαμε προχθές στους δύο πρωτοκλασάτους υπουργούς, τον Β. Κικίλια και τον Α. Γεωργιάδη.

Τον ένα που ζητούσε «να κλείσουν όλα» και τον δεύτερο που ζητούσε «να μείνουν ανοιχτά όλα»!

Τους οποίους ο πρωθυπουργός άφησε εκτός των εγκαινίων της εμβολιαστικής μονάδας στο Μαρούσι, μολονότι ο Β. Κικίλιας αποτελεί και τον αρμόδιο υπουργό!!!

Μετά το γεγονός αυτό και την συνειδητοποίηση από την πλευρά του υπουργού Υγείας πως ο Κυρ. Μητσοτάκης του στέλνει μήνυμα δυσαρέσκειας ενόψει μάλιστα των οποίων διορθωτικών κινήσεων τυχόν υπάρξουν στο κυβερνητικό σχήμα, ο Βασιλάκης ο Κικίλιας ως τέκνο των media, των δημοσίων σχέσεων και των παραθύρων των τηλεοπτικών καναλιών όπου βρίσκεται περισσότερο από τις ώρες που έχει δαπανήσει για να είναι κοντά στα νοσοκομεία ή έστω στο υπουργείο του κατά τη διάρκεια της κρίσης, κίνησε γη και ουρανό για να αποκαταστήσει τη δημόσια κυβερνητική εικόνα του.

Υπό αυτό το πρίσμα ο Βασιλάκης ή Μάρθα Βούρτση της κυβέρνησης λόγω των αυθόρμητων δακρύων που χύνει σαν κορόμηλο όταν συγκινείται, κατάφερε να προσκληθεί στη σύσκεψη που έλαβε χθες το πρωί υπό τον πρωθυπουργό στην πολιτική προστασία για την αντιμετώπιση του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Έτσι ο Βασιλάκης μπήκε στο κάδρο! Μόνο που όσο κι αν προσπαθούσε κανείς να τον δει, τούτο δεν κατέστη δυνατόν μολονότι ο υπουργός Υγείας είναι και ψηλό αγόρι!

Όχι, δεν πάλευε με την «Μήδεια», τα χιόνια και το πολικό ψύχος! Απλώς ο Βασιλάκης δεν βρισκόταν κάπου μπροστά αλλά πίσω, στη γαλαρία, μεταξύ τέταρτης και πέμπτης σειράς…