Αυτό το αγόρι τελικά πήγε χαμένο! Εύκολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο σινεμά ή έστω στην τηλεόραση! Αν και για να λέμε την αλήθεια, την μεγαλύτερη θητεία του ως υπουργός την πέρασε μπροστά στις κάμερες …

Ο Βασιλάκης Κικίλιας ή … Καίλας (από τον νεαρό πρωταγωνιστή των παλαιών ελληνικών ταινιών) όπως τον αποκαλούν οι …άσπονδοι φίλοι του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, έδωσε στην τηλεόραση του Ant1 άλλη μια παράσταση, δείγμα χαρακτηριστικό των υποκριτικών του δυνατοτήτων, χάρη στις οποίες αποδίδεται και η πρωτοφανής για τα πραγματικά υγειονομικά δεδομένα δημοφιλία του.

Υπό την αίρεση φυσικά ότι βασιζόμαστε στην φερεγγυότητα των δημοσκοπήσεων και των εταιριών που τις διεξάγουν!

Ο Βασιλάκης δάκρυσε!!! Τέτοια θαύμα συντελέστηκε μπροστά στις μικρές οθόνες! Σαν την εικόνα της Παναγίας Σουμελά…

Ωστόσο ακόμη μεγαλύτερο θαύμα θα πρέπει να θεωρηθεί πώς ο χειρότερος υπουργός της κυβέρνησης, που φέρει βαρύτατη ευθύνη για τη διαχείριση της πανδημίας, των εμβολίων αλλά και άλλων πολλών ζητημάτων, του οποίου οι αρμοδιότητες αφαιρέθηκαν και μεταφέρθηκαν αλλού, παρέμεινε στη θέση του και ταυτοχρόνως συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα υποκριτικής φθάνοντας στο κατώτατο σημείο αξιοπρέπειας να κλαψουρίζει μπροστά στις κάμερες ως σύγχρονη Μάρθα Βούρτση!

Μόνο που η κυβέρνηση δεν είναι ασπρόμαυρος ελληνικός κινηματογράφος της δεκαετίας του 50! Ούτε η ελληνική κοινωνία μπορεί να ανέχεται την οποιαδήποτε διακωμώδηση της από τον κάθε λάιτ υπουργό, με το χαζοχαρούμενο χαμόγελο, που δεν διστάζει να χύνει κροκοδείλια δάκρυα για να παραστήσει τον ευαίσθητο, τον Συντετριμμένο, που έσπασε κάτω από την υπερπροσπάθεια και την ευθύνη!

Αυτά αλλού αγαπητέ Βασιλάκη! Εκεί που σε παίρνει. Η ελληνική κοινωνία που είναι διαλυμένη και απαξιωμένη από την πανδημία, τις στερήσεις, το κλείσιμο των εμπορικών μαγαζιών, της εστίασης, η κοινωνία της κατάρρευσης της μεσαίας τάξης και των εγκλωβισμένων νέων επιχειρηματιών δεν μπορεί ούτε να βλέπει, ούτε να ανέχεται σαπουνόπερες με πρωταγωνιστή εσένα!

Άσε τις ψεύτικες κλάψες λοιπόν…

Ελπίζω και εύχομαι να ξυπνήσουν εκεί στο Μαξίμου που σε άφησαν ανεξέλεγκτο και να σε μαζέψουν! Γιατί η θλιβερή αυτή δακρύβρεχτη εικόνα, μόνο οργή προκαλεί και αγανάκτηση! Ούτε καν γέλιο…