Σοκάρει η οικογενειακή τραγωδία στο Περιστέρι σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου ένας πατέρας έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του, ο οποίος τον σκότωσε με μαχαίρι.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα, έναν πατέρα που έπεσε νεκρός από τα χέρια του 35χρονου γιου του μέσα στο σπίτι τους στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, σε διαμέρισμα επί της οδού Κολωνού στο Περιστέρι, όταν πατέρας και γιος λοφομαχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τότε, ο 35χρονος φέρεται να πήρε ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε θανάσιμα τον 62χρονο πατέρα του, μπροστά στα μάτια της 66χρονης μητέρας του, η οποία μεταφέρθηκε κι αυτή στην ΕΛ.ΑΣ. για κατάθεση.

«Δεν άκουσα φωνες, δεν άκουσα τίποτα, ήρθε αστυνομία, έγινε χαμός. Μένουν εδώ 15 χρόνια, κάπου-κάπου ακούγαμε φασαρία μέσα από το σπίτι. Έχει ξαναέρθει αστυνομία. Ο πατέρας έπινε» είπε σε δηλώσεις του ένας γείτονας.

spiti_peristeri2

Στις πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς, ο 35χρονος έκανε λόγο για ιστορικό κακοποίησης του πατέρα σε βάρος της μητέρας του, ενώ για το συμβάν, που έγινε στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Κολωνού, ανέφερε πως ο 62χρονος ηταν μεθυσμένος και επιχείρησε να επιτεθεί ξανά σε βάρος της 66χρονης. Τότε, θόλωσε, άρπαξε το μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ λίγο μετά κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ενημέρωσε για το έγκλημα.

Σημειώνεται πως μετά την προσαγωγή του, ο 35χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα στο χέρι, καθώς τραυματίστηκε κι εκείνος από τη μανία με την οποία χτυπούσε τον 62χρονο πατέρα του.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει ελληνικές ταυτότητες και καταγωγή από την πρώην ΕΣΣΔ.

Διαβάστε ακόμη: