Έκρηξη σε καφετέρια, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο Περιστέρι. Η πρόσοψη του καταστήματος έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά.

Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας στο Περιστέρι ενημερώθηκαν στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης ότι άγνωστοι είχαν αφήσει εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια και έφλεκτο υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον εμπρηστικό μηχανισμό άφησαν δύο άτομα που αφού προσέγγισαν την καφετέρια, στη συνέχεια έσπασαν την είσοδο και τοποθέτησαν τα γκαζάκια.

Τα δύο άτομα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πριν να αποχωρήσουν προς άγνωστη κατεύθυνση πήραν και το καταγραφικό το οποίο είχε αποτυπώσει τις κινήσεις τους.

Στην καφετέρια στο Περιστέρι έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) τα μέλη του οποίου περισυνέλεξαν υπολείμματα του μηχανισμού, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Κρατική Ασφάλεια.

Οι αρχές μάλιστα θα ερευνήσουν το ενδεχόμενο να είχε δεχθεί απειλές ο ιδιοκτήτης, με δεδομένο ότι πρόκειται για μια στοχευμένη επίθεση.

Διαβάστε ακόμη: