Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην ισπανική τηλεόραση ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Όπως ήταν φυσικό το θέμα της European Super League κυριάρχησε αλλά δεν επικεντρώθηκε μόνο σε αυτό.

Μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, για το θέμα της ανανέωσης του Σέρχιο Ράμος, τη μεταγραφή του Εμπαπέ, αλλά και για τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είπε:

Για το θέμα της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν θα επιστρέψει στη Ρεάλ. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο πλέον. Τον αγαπώ πολύ και μας έχει προσφέρει πολλά, αλλά μια τέτοια κίνηση δεν έχει λογική πλέον».

Για το θέμα του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος: «Είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν μπαίνουν λεφτά και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Δεν είπα ποτέ ότι δεν θα συνεχίσει. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε πώς θα κλείσουμε σωστά τη σεζόν και μετά θα δούμε για την επόμενη. Πάντως ο Σέρχιο πέρσι δέχτηκε να μειωθούν οι απολαβές του», απάντησε.

Για τα σενάρια περί Κιλιάν Εμπαπέ: «… ακόμη και στο δρόμο που κυκλοφορώ με μάσκα ινκόγκνιτο ο κόσμος με σταματά και μου λένε ‘πάρε τον Εμπαπέ’! Ακόμα όμως εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Σχετικά με το αν η Ρεάλ θα αποκτήσει κάποιο μεγάλο όνομα το καλοκαίρι: «… η ομάδα ανά διαστήματα χρειάζεται κάποιες αλλαγές. Έχουμε κερδίσει πολλούς τίτλους και διεκδικούμε κι άλλους φέτος. Εγώ προσπαθώ να είναι η Ρεάλ εκεί που της αρμόζει. Όμως τα οικονομικά είναι δύσκολα. Φέτος έπρεπε να δώσουμε 900 εκατ. ευρώ και τα έσοδά μας θα είναι 600. Όμως η Ρεάλ είχε σοβαρό πρόβλημα και το 2000, όταν πρωτοήρθα».

Για τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Είναι ο κορυφαίος προπονητής που είχαμε ποτέ».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.