Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναζητεί παίκτες για να «φρεσκάρει» την ομάδα του και να την διατηρήσει σε κορυφαίο επίπεδο. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στόχο για τη νέα σεζόν να διεκδικήσει όλους τους στόχους της και για το λόγο αυτό η διοίκηση είναι διατεθειμένη να εκπληρώσει τις μεταγραφικές επιθυμίες του Γκουαρντιόλα.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν «μιλήσει» ακόμη στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Αφήνουν τις φήμες να κυκλοφορούν και να τους συνδέουν με παίκτες πρώτης γραμμής ωστόσο ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη κρούση. Πέραν της απόκτησης του ταλαντούχου Σάβιο από τη Χιρόνα.

Τα σενάρια όμως δεν σταματούν ποτέ! Τελευταίο χρονικά αυτό από το γαλλικό FootMercato. Όπως αναφέρεται, η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο της Λειψίας. Οι «Πολίτες» και περισσότερο όλων ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλουν να φέρουν στο Έτιχαντ τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ισπανία. Ένα από τα χρήσιμα εργαλεία του Λουίς Ντε Λα Φουέντε στο ταξίδι στη Γερμανία στα τελικά του EURO2024.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Θα ήθελε πολύ να τον έχει στη φαρέτρα του. Ξέρει πως ο Όλμο μπορεί με την ίδια ευκολία να προσφέρει σε πολλές θέσεις γύρω και στην επίθεση. Ο Ισπανός επιθετικός ωστόσο αυτή την εποχή… φλερτάρει έντονα με την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» και να τον κάνουν δικό τους από τη Λειψία. Σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος θέλει να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Στην ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Διαβάστε ακόμη: