Πέντε νεαροί, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν τελικά για την επίθεση εναντίον του 60χρονου στη Νέα Σμύρνη. Συνολικά ταυτοποιήθηκαν οκτώ άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση και την ληστεία και τώρα αναζητούνται οι τρεις.

Οι δράστες προσήχθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ως ύποπτοι για την επίθεση εναντίον 60χρονου το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη.

Δύο ανήλικοι

Μεταξύ τους και δύο ανήλικοι, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνες και Αλβανούς. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών έφτασαν σε αυτούς μετά την αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών, κατά την έρευνα που ακολούθησε μετά την καταγγελία του θύματος.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 5 το πρωί της Τετάρτης, όταν το θύμα ενοχλημένο από την υπερβολική μουσική από τα αυτοκίνητα μιας μεγάλης παρέας νεαρών στην πλατεία, κατέβηκε από το διαμέρισμα του για να του ζητήσει να σταματήσουν. Σύμφωνα με την καταγγελία του αφού λογομάχησαν λεκτικά, κάποιοι από τους νεαρούς του επιτέθηκαν με γροθιές και ένας από αυτούς τον τραυμάτισε με σουγιά στον γλουτό. Στην συνέχεια του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.