H Πέγκυ Τρικαλιώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δυο στη 1», αναφέρθηκε στον ερχομό του παιδιού της στη ζωή λίγους μήνες αφότου ο γιατρός της, τής είχε ανακοινώσει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει μητέρα με φυσιολογικό τρόπο.

«Αν δεν είχε έρθει η κόρη μας στη ζωή μας, θεωρώ ότι θα είχα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αποκτήσω παιδί ή θα υιοθετούσαμε. Αν θέλεις να γίνεις μητέρα μπορείς να γίνει με οποιονδήποτε τρόπο. Αν η ζωή σου τα φέρει έτσι ώστε να μη μπορείς είτε γιατί έχει περάσει ο καιρός, είτε γιατί δε μπορείς, δεν τελειώνει ο κόσμος.

Εγώ περιέγραψα εκείνο το πρώτο τρίμηνο. Ήταν το πρώτο σοκ… Δε θα τελείωνε η ζωή μου, δεν τελειώνει η ζωή κανενός. Δεν ερχόμαστε στη ζωή μόνο για να κάνουμε παιδιά. Μπορούμε να δώσουμε την αγάπη, την τρυφερότητα και τη ζεστασιά μας μέσα από πολλούς τρόπους.

Ο Θανάσης ήταν βράχος δίπλα μου σε όλο αυτό. Είναι σχεδόν συγκινητικός ο τρόπος που υπήρξε και υπάρχει στη ζωή μου. Η μητρότητα δε νομίζω ότι σε αλλάζει, σου βγάζει απλώς και ένα άλλο κομμάτι. Δεν αλλάζεις σαν προσωπικότητα», ανέφερε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ

Μια φωτογραφία της κόρης της την έκανε να συγκινηθεί.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν μου συμβαίνει συχνά να συγκινούμαι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Συγκινήθηκα με τη φωτογραφία της κόρης μου στο μαιευτήριο, που μόλις μου την είχαν φέρει στην αγκαλιά μου. Την έχω δει 150 φορές, απλώς τώρα ξαφνικά, συγγνώμη», είπε συγκινημένη η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

«Είναι ανθρώπινα και πολύ ωραία όλα αυτά, να εκφράζουμε το συναίσθημά μας», είπε η Ζωή Κρονάκη.

Διαβάστε ακόμη: