Η δημοφιλής σειρά Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy, ως αρχηγό της οικογένειας Σέλμπι, θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.

Η 6η σεζόν πρόκειται επίσης να είναι η τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς, αν και ετοιμάζεται μια κινηματογραφική μεταφορά, η παραγωγή της οποίας θα ξεκινήσει το 2023.

Ωστόσο, από την τελευταία σεζόν θα λείπει ένας κρίσιμος χαρακτήρας: αυτός της θείας Πόλυ, την οποία υποδύθηκε η Helen McCrory, η οποία πέθανε ξαφνικά από καρκίνο τον περασμένο Απρίλιο.

«Νομίζω ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε αυτή τη σεζόν μια ξεχωριστή σειρά και έχουμε δεσμευτεί να δουλέψουμε σκληρά. Νομίζω ότι οι φανς θα είναι ευχαριστημένοι!» δήλωσε στο Variety ο Murphy.

Σχολιάζοντας την απουσία της τηλεοπτική θείας Πόλυ σημείωσε πως «Η παρουσία της ίδιας και του χαρακτήρα της εξακολουθούν να γίνονται αισθητές στη σειρά και είναι σε μεγάλο βαθμό μέρος του ταξιδιού του Τόμι. Θα είναι διαφορετικά χωρίς αυτήν. Απλώς δεν θα είναι το ίδιο. Έχω μιλήσει για το πόσο εκπληκτική ήταν ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και είναι μια τεράστια απώλεια για ολόκληρη την υποκριτική κοινότητα και όχι μόνο για τη δική μας σειρά. Ελπίζω μόνο ότι η νέα σεζόν θα ανταποκρίνεται στη μνήμη της» σημείωσε.

Η γκανγκστερική σειρά του Netflix έχει ξεκινήσει ήδη να προβάλλεται στο BBC στη Βρετανία από τις 27 Φεβρουαρίου.