Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει για μία διαιτητική απόφαση».

Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε ότι έχουν ληφθεί σχετικές πρωτοβουλίες, ενώ έρχεται νομοθέτηση του Γιάννη Βρούτση. «Αυτά θα εφαρμοστούν και θα συνεχίσουμε να είμαστε από πάνω» ανάφερε, ενώ έκανε λόγο και για έρευνα της Δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τον αθλητισμό από βία και παραβατικά ζητήματα. Έρχεται νομοσχέδιο Βρούτση και θα στηριχθεί με κάθε μέσο κι ταυτόχρονα η δικαιοσύνη κάνει την έρευνα. Υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Δεν μπορεί να παρέμβει η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα αλίμονο για μια διαιτητική απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό, πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα αποτελέσματα, εμπρηστικές δηλώσεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας εκ των αντιπροέδρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση», ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά πάντων για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα για τη Super League 1, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να διακόψει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη: