Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο των τριών παιδιών από την Πάτρα. Οι γονείς έφτασαν στην εκκλησία ντυμένοι στα μαύρα και πιασμένοι χέρι – χέρι. Οι γονείς τους, στενοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, με την ατμόσφαιρα κατά διαστήματα να είναι ηλεκτρισμένη.

Αιτία η δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση και η παρουσία δημοσιογράφων από την Πάτρα και την Αθήνα. Στην πόρτα του Ιερού Ναού ήταν δύο άνδρες της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι επέβλεπαν την διαδικασία.

Η υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών έχει απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την ΕΛ.ΑΣ η οποία για να αποφύγει ανεπιθύμητες καταστάσεις έλαβε τα μέτρα της. Την ώρα ώρα του μνημοσύνου βρίσκονταν στον περίβολο του Ναού, άντρες της αστυνομίας.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν νοσηλευτές και γιατροί από δύο νοσοκομεία στην Πάτρα όπου είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στην Αθήνα.

https://www.youtube.com/watch?v=Wx3KAW7DxQI&t=9s

Οι γονείς προσπέρασαν τις τηλεοπτικές κάμερες χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Η 33χρονη μητέρα είχε μιλήσει για τελευταία φορά στην Αγγελική Νικολούλη, για όλους και για όλα. Για τους θανάτους των παιδιών της, στην Πάτρα, το Σύνδρομο Μινχάουζεν και την ερώτηση ψυχιάτρου, που την έκανε να αναθεωρήσει.

Αναφερόμενη ξανά στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ότι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδιά του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Εν τω μεταξύ στην κύρια φάση της μπαίνει η έρευνα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου απεβίωσε στις 22 Ιανουαρίου 2021 η εννιάχρονη Τζωρτζίνα, αλλά και αυτών του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και τοποθετήθηκε απινιδωτής στο άτυχο κορίτσι, έχει εισέλθει πλέον η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διερευνούν τις συνθήκες θανάτου των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.