Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσον αφορά την υπόθεση με τους τρεις θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, ψάχνουν απαντήσεις για όλους και για όλα, ενώ οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Όπως αποκάλυψε χθες το MEGA, τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση στην Πάτρα η οποία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έχουν να κάνουν με την ανακοπή που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Συγκεκριμένα, το Live News αποκάλυψε την άγνωστη κινητοποίηση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και των γιατρών και των ιατροδικαστών, που συνέβη μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στις 11 Απριλίου του 2021, που είχε σαν αποτέλεσμα τη μόνιμη εγκεφαλική βλάβη της 9χρονης.

Πάτρα: Θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας;

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία από τον απινιδωτή και τον βηματοδότη της Τζωρτζίνας, τα οποία θα συγκριθούν με τις ιστολογικές εξετάσεις του 9χρονου κοριτσιού.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εργαστήριο του εξωτερικού αναμένεται να σταλεί δείγμα που έχει ληφθεί από την Τζωρτζίνα προκειμένου να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα χορήγησης ιδιαίτερα τοξικών και επικίνδυνων ουσιών που ενδεχομένως της επέφεραν τον θάνατο.

Το μεγάλο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν τώρα οι Αρχές, είναι αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Τα ιατροδικαστικά πορίσματα θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα

Τα ιατροδικαστικά πορίσματα θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα, τα οποία είναι και τα δύο «καθαρά» από ιατρικής πλευράς, περιπλέκουν το μυστήριο στην Πάτρα.

Τα ιατροδικαστικά πορίσματα θανάτου για τη Μαλένα και την Ίριδα και τα οποία είναι και τα δύο «καθαρά» από ιατρικής πλευράς, περιπλέκουν το μυστήριο.

Και η ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα για την Ίριδα και η πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη για την Μαλένα, δείχνουν είναι πως οι θάνατοι των δύο κοριτσιών δεν φαίνεται να προήλθαν από κάτι εξωγενές.

 

Διαβάστε επίσης για τις αντιφάσεις μεταξύ των καταθέσεων της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου και των ιατρικών εγγράφων:

Πάτρα: Αντιφάσεις ανάμεσα στις καταθέσεις της μητέρας και τα επίσημα ιατρικά έγγραφα