Λαμπόγυαλο έγινε μαγαζί στην Πάτρα

Σκληρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης.

Όπως έγραψε το tempo24.news, ήταν τόσο μεγάλη και σοβαρή η συμπλοκή όπου στο σημείο έφτασε η αστυνομία για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση. Στον καυγά συμμετείχαν πάνω από 40 άτομα. Οι ζημιές από την συμπλοκή ήταν μεγάλες.

Γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια το κλάμπ

Υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η παρέα του γνωστού τράπερ Toquel που εμφανιζόταν στο κλαμπ, «πιάστηκε στα χέρια» με θαμώνες του μαγαζιού. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιος έβγαλε και αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Mάλιστα όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο instagram το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια.

Συγκλονίζει η πρόσφατη συνέντευξη του τράπερ

Να σημειωθεί ότι τον τράπερ Toquel πρόσφατα συνάντησε τον Σταύρο Θεοδωράκη, για τις ανάγκες του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» και προχώρησε μια εκ βαθέων εξομολόγηση όπου μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα του.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τράπερ στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη. «Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα», κατέληξε ο Toquel.