Σε ένα περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική αθλητική κοινότητα στην Πάτρα, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μετατράπηκε σε αγώνα πυγμαχίας. Η αντιπαράθεση οδήγησε στη σύλληψη ενός προπονητή που ενεπλάκη σε σωματική διαμάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η συμπλοκή σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ της Θύελλας Πατρών και του Ατρόμητου Πατρών στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Η κατάσταση κλιμακώθηκε γύρω στο 17ο λεπτό, όταν ένας προπονητής και ένας παίκτης των αντίπαλων ομάδων ενεπλάκησαν σε σωματική συμπλοκή, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα από τις αρχές.

Σύμφωνα με το tempo24, καθώς το παιχνίδι εξελισσόταν, η ένταση κορυφώθηκε πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κανονικός καβγάς με τη συμμετοχή παικτών και προπονητών και από τις δύο ομάδες. Τα επεισόδια ήταν τόσο έντονα που ένας παίκτης του Ατρόμητου Πατρών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, αναδεικνύοντας τη σοβαρότητα του περιστατικού.

Ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Παπαδόπουλος διέκοψε το παιχνίδι και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Τη στιγμή της διακοπής, η Θύελλα Πατρών προηγούνταν με 1-0, με γκολ του Σκουμή στο 9ο λεπτό.

Διαβάστε ακόμη: