Νέο περιστατικό bullying σημειώθηκε στη χώρα, αυτή τη φορά με θύμα μία 14χρονη σε γυμνάσιο της Πάτρας.

Το 14χρονο κορίτσι σύμφωνα με τη μητέρα της, δέχεται bullying από εδώ και καιρό από μία συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, από την αρχή μάλιστα της σχολικής χρονιάς. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα κορίτσι που ανήκει στην ομάδα που της ασκούν bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε στο προαύλιο του σχολείου.

Την 14χρονη έσπευσε να υπερασπιστεί ο μικρότερος αδερφός της, ωστόσο όταν η μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στη διεύθυνση του σχολείου της, τόσο η ίδια όσο και ο αδερφός της, πήραν αποβολή. Η μητέρα της 14χρονης σε εφημερίδα της Πάτρας κάνει λόγο για καθημερινό bullying, ενώ μάλιστα μέχρι και η ίδια δέχτηκε απειλές από τους γονείς της ομάδας των παιδιών.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διάφορα για την οικογένεια της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών», ανέφερε η μητέρα της 14χρονης σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη της Πάτρας.

Η μητέρα της ανήλικης δηλώνει πως θα φτάσει το θέμα μέχρι και στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

Διαβάστε ακόμη: