Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις, μέρα με την μέρα, στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις τοξικολογικές της μικρής Τζωρτζίνας, που θα δημοσιοποιηθούν πιθανότατα αύριο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει βρεθεί στο κοριτσάκι ένα φάρμακο σε μεγάλη ποσότητα και η ουσία αυτή αναλύεται σε εξειδικευμένο εργαστήριο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Μάλιστα, τον ιατρικό φάκελο της Τζωρτζίνας ζήτησε και έλαβε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν στενά την υπόθεση, πρέπει να γίνει μια εξέταση ως προς τη δοσολογία, ώστε να φανεί αν είναι στα θεραπευτικά όρια ή αν είναι σε όρια τοξικά. Δηλαδή, αν η συγκεκριμένη ουσία έχει προκαλέσει είτε κάποια παρενέργεια, είτε να έχει επιφέρει θάνατο.

Στο μεταξύ, έπειτα από έλεγχο, δεν βρέθηκε κανένα γονιδιακό πρόβλημα στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Ο ιατροδικαστής Λέων επιμένει στην ασφυξία για τον θάνατο της Μαλένας

Στον ασφυκτικό θάνατο επιμένει ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών.

Με νέα του ανάρτηση στα social media, αναφέρεται στην «άστοχη» μετάφραση της αιτίας θανάτου της Μαλένας, η οποία, σύμφωνα με τους γιατρούς «έφυγε» από ηπατική ανεπάρκεια.

«Κανένα εύρημα δεν αξιολογείται μεμονωμένα. Στο πρώτο παιδί η κενοτοπιώδη εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων «μεταφράστηκε» άστοχα ως ηπατική ανεπάρκεια. Είπαμε ότι στην ελληνική βιβλιογραφία το εύρημα καταγράφεται συμβατό με ασφυξία για να δούμε όμως και τη διεθνή βιβλιογραφία», υποστηρίζει ο κ. Λέων.

Νικολούλη: «Βρήκα στοιχεία…» λέει στο τρέιλερ της εκπομπής της για την υπόθεση

Το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη ασχολούνται πυρετωδώς με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Χθες το απόγευμα ανέβηκε στο επίσημο προφίλ της εκπομπής στο Instagram και στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη το τρέιλερ της εκπομπής αυτής της εβδομάδας. Στην αρχή του τρέιλερ ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία της Αγγελικής Νικολούλη με μια γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν γίνονται γνωστά.

«Κι εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες που μου είπες πως ”αν δεν έχουμε στοιχεία, δεν θα κάνουμε εκπομπή”», ακούγεται να λέει η γυναικεία φωνή, απευθυνόμενη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Αν δεν έχουμε… Από τη στιγμή που βρήκα…;» ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να απαντά, με το τρέιλερ να δείχνει πλάνα από τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα.