Τη δική τους απάντηση σε όσους τους κατηγορούν για τον θάνατο των παιδιών τους έδωσαν οι γονείς της Πάτρας, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Οι τραγικοί γονείς -μεταξύ άλλων-, μιλώντας στο Star, απάντησαν στους δημοσιογράφους οι οποίοι, όπως λένε, με αυτά που γράφουν έχουν γυρίσει «μπούμερανγκ» την υπόθεση «δείχνοντας» ουσιαστικά τη μητέρα.

«Έχουν φτάσει στο σημείο να περνάνε έξω από το σπίτι και να πετάνε πράγματα. Να φοβάται η γυναίκα μου να βγει από το σπίτι» λέει εμφανώς καταβεβλημένος ο πατέρας.

«Έχει βγει η ζωή μου όλη στη δημοσιότητα, χωρίς να ερωτηθούμε ποτέ» λέει η μητέρα για να συμπληρώσει ο πατέρας πως «έχει γίνει σίριαλ η ζωή μας».

Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και όλα

Για τα προβλήματα στη σχέση τους: «Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και όλα. Βέβαια με τόσα που έχουμε περάσει σαν οικογένεια, μπορεί κάποια στιγμή να είχαμε τα προβλήματά μας. Δεν σημαίνει ότι μια οικογένεια σκοτώνει τα παιδιά της. Για κανέναν λόγο. Ούτε για να φέρει τον άντρα ή τη γυναίκα πίσω. Είναι δύσκολο. Είναι μη διαχειρίσιμο, όπως υπήρχε η Τζωρτζίνα. Αν χανόμασταν εμείς μας ένωνε το παιδί. Τώρα που έφυγε δεν με έχουν αφήσει να σκεφτώ. Είμαι η φόνισσα, η δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα. Εντάξει, πόσο;», τόνισε η Ρούλα.

Σε ερώτηση αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της η μητέρα απαντά: «Θέλω να απαντήσω μόνο και μόνο, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Κανένας όμως δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως ζω εγώ τώρα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους. Με τι λογική; Δεν υπάρχει λογική σε αυτό».

«Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό το κομάτι, έχουμε φτάσει στο αμήν. Έφτασα σε σημείο να ανεβάσω πίεση και είμαι 30 χρονών. Να ασχολούμε με την κάθε εκπομπή και τι θα πει ο καθένας. Έχουν γεμίσει παραπληροφόρηση τα πάντα».

Παράλληλα, ζήτησαν να κληθούν πρώτοι από την αστυνομία εφόσον χρειαστεί, ενώ εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για «κάθε γιατρό με ταμπέλα που δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση και μιλάει».

Σε άλλο σημείο, οι δύο γονείς αποκάλυψαν τον λόγο, για τον οποίο αποφάσισαν να βγουν τώρα να μιλήσουν, ενώ ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να βγουν να μιλήσουν πουθενά αλλού. «Θέλουμε να ακουστεί η αλήθεια» είπαν χαρακτηριστικά.

Οι δύο γονείς κατέληξαν λέγοντας πως «η Τζωρτζίνα μας ενηλικίωσε. Μάθαμε πως είναι η πραγματική αγάπη».