Χειροπέδες φόρεσαν οι Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας σε τρία άτομα από την οικογένεια της κακοποιημένης 16χρονης. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης.

Συγκεκριμένα οι Αρχές συνέλαβαν τον πατέρα, την μητέρα και τον γιο, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όπως κατήγγειλε η μητέρα της 16χρονης, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν τη διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και την φιλοξενούσαν στο δικό τους σπίτι.

Έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Πάτρας, τους δύο εκ των τριών κατηγορούμενων, ενώ έπειτα από λίγη ώρα προσήλθε αυτοβούλως, μαζί με την ανήλικη, στην Ασφάλεια και συνελήφθη ο τρίτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ο γιος των δύο πρώτων συλληφθέντων.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η ανήλικη μεταφέρθηκε από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος στο νοσοκομείο, για την παροχή ιατρικής βοήθειας και εκτίμησης.

Τι δήλωσε η μητέρα μια μέρα πριν την σύλληψη της

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Σάββατο 13 Αυγούστου, μητέρα μιας 16χρονης από την Πάτρα, εξέφρασε την αγωνία της για τη τύχη της κόρης. Η ίδια κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της ανήλικης κόρης της την κακοποιεί. Ενώ γνωστοποίησε ότι η 16χρονη Γεωργία, παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχεται, αρνείται να εγκαταλείψει τον 25χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, η νεαρή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε στο παρελθόν να νοσηλευτεί. Εκείνο το διάστημα ο σύντροφος της, εισέβαλλε στο ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλευόταν αρπάζοντας την.

Η Γεωργία, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της στην Πάτρα με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη.

Επιπλεόν, η μητέρα είπε πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» της Πάτρας και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η Χριστίνα Τσαμπρού (σ.σ. μητέρα 16χρονης) στο pelop.gr.

Πάτρα: Θύμα κακοποίησης 16χρονη από τον 25χρονο σύντροφό της – Αρνείται να τον εγκαταλείψει