Η μητέρα μιας 16χρονης από την Πάτρα, εκφράζει την αγωνία της για τη τύχη της κόρης. Η ίδια καταγγέλλει ότι ο σύντροφος της ανήλικης κόρης της την κακοποιεί. Η 16χρονη Γεωργία, παρά τα συνεχόμενα χτυπήματα που δέχεται, αρνείται να εγκαταλείψει τον 25χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, η νεαρή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία μάλιστα χρειάστηκε στο παρελθόν να νοσηλευτεί. Εκείνο το διάστημα ο σύντροφος της, εισέβαλλε στο ψυχιατρικό ίδρυμα που νοσηλευόταν αρπάζοντας την.

Η Γεωργία, προ ημερών, μετέβη στο σπίτι της στην Πάτρα με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα. Η μητέρα έκανε μήνυση, ωστόσο λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της τοπικής Αστυνομίας (έπρεπε να γίνει διαβίβαση της μήνυσης από το 2ο στο 3ο Τμήμα) παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος «κακοποιητής» δεν προσήχθη.

Επιπλεόν, η μητέρα καταγγέλλει πως ο ξυλοδαρμός έγινε σε δημόσιο χώρο και συγκεκριμένα στο «Σκαγιοπούλειο» της Πάτρας και πλέον αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ένα ακλόνητο πειστήριο στο δικαστήριο.

«Απειλούμεθα οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοί μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά! Έχω φτάσει στα όριά μου και θα πάρω το νόμο στα χέρια μου…!», δήλωσε η Χριστίνα Τσαμπρού (σ.σ. μητέρα 16χρονης) στο pelop.gr.