«Η δημοσιογραφία παιδί μου, μπορεί να σε οδηγήσει παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις εγκαίρως» είχε πεί ένας παλαιότατος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος συμβουλεύοντας νεαρό μαθητή του, που ήθελε να ακολουθήσει το …λειτούργημά μας. Φαίνεται πάντως πως το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το παλαιό  καλό ΠΑΣΟΚ (και όχι το γιαλαντζί του ΓΑΠ και της Φώφης, αστειεύομαι βεβαίως!).

Ο λόγος για πάλαι ποτέ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (καθ’ όλα σοβαρό άτομο πάντως, για να μην παρεξηγηθώ) που έφυγε αθόρυβα από το Κίνημα, όταν κανείς πλέον δεν τον κουβέντιαζε.

Εν συνεχεία ενέσκηψε ως …αερόλιθος παρά τω Τσίπρα και διορίστηκε σε κομβική (κομβικότατη!) θέση από όπου επίσης απεχώρησε αθόρυβα, αλλά πριν αποχωρήσει είχε χτίσει τις γέφυρές του και μάλιστα με πολύ στέρεα υλικά. 

Αποτέλεσμα: σήμερα, χωρίς καμία επίσημη ιδιότητα φυσικά,  μπαινοβγαίνει με μεγάλη άνεση στα …μεγάλα σαλόνια κρατώντας υπό μάλης «κρίσιμο» χαρτοφύλακα γεμάτο πολύτιμες συμβουλές, αναφορές, πληροφορίες, εισηγήσεις και λοιπά. Θεωρείται μάλιστα πλέον και απόλυτα έμπιστος των …μεγάλων σαλονιών. 

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση αυτό, πρώτον διότι ο άνθρωπος είναι όντως φερέγγυος και πατριώτης (το γράφω σοβαρά και όχι κάνοντας χιούμορ το οποίο άλλωστε δεν διαθέτω) και δεύτερον διότι πιστεύω απόλυτα στη ρήση του Βενιαμίν Φραγκλίνου που σας προανέφερα.

Εκείνοι που δεν μπορούν να το χωνέψουν με τίποτα, είναι ορισμένοι «πρωτοκλασάτοι» σε θώκους πέριξ της Πλατείας Συντάγματος που πάλεψαν προεκλογικά και τώρα βλέπουν τον συγκεκριμένο να τους έχει υπερφαλαγγίσει κανονικά και να έχει πολύ μεγαλύτερη επιρροή από τους ίδιους.

Ψυχραιμία παιδιά, θυμηθείτε τόσο τον Φραγκλίνο, όσο και το διαχρονικό ΠΑΣΟΚ …

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.