Ήταν γνωστό εδώ και μέρες και πλέον είναι επίσημο. Ο Αντουάν Γκριεζμάν παρουσιάστηκε, με κοντό μαλλί, από τον πρόεδρο της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Wanda Metropolitano.

Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στους Rojiblancos. Δύο μέρες μετά τα δύο γκολ στο 2-0 των Τρικολόρ κόντρα στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επέστρεψε στο γήπεδο της Ατλέτικο και παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του club, Ενρίκε Θερέθο. Ο Γκριεζμάν, ξανά με κοντά μαλλιά, ξεκινά τις επόμενες μέρες τη νέα του θητεία στην πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ο Γκριεζμάν είπε “αντίο” στη μακριά κόμη που είχε στην Μπαρτσελόνα κι εμφανίστηκε με κοντό μαλλί. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιούαν ΜακΤίαρ, πολλοί οπαδοί της Ατλέτικο τον κάλεσαν να κόψει τα μαλλιά του για να υπάρξει μια νέα αρχή για τον ίδιο. Κάτι που έκανε στο διάστημα ανάμεσα στην επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και στην παρουσίαση του.

Στην παρουσίαση του Γάλλου επιθετικού έγινε γνωστό πως θα φοράει το νούμερο «8» τη νέα σεζόν με την Ατλέτικο, μιας και το αγαπημένο του «7» έχει κάτοχο τον Ζοάο Φέλιξ. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, για να ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν αγοράς του από την Μπαρτσελόνα ο Γάλλος πρέπει να αγωνιστεί σε περισσότερο από το 50% των παιχνιδιών του με την Ατλέτικο. Τότε η παραμονή του στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» θα είναι μόνιμη.