Η καριέρα του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που ήθελαν οι «μπλαουγκράνα». Ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει δείξει τα στοιχεία που τον έκαναν έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς όταν ήταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτός είναι ο λόγος που η καριέρα του στην ομάδα της Βαρκελώνης θα λάβει σύντομα τέλος. Οι ιθύνοντες της ομάδας «βγάζουν στο σφυρί» τον Γκριεζμάν και αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ-από 110 που ήθελαν πριν λίγο καιρό- με την ελπίδα να βρεθεί κάποια ομάδα να τον αποκτήσει.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η «OkDiario». Μάλιστα, όπως αναφέρει η καταλανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα δεν έχει και… τρελές απαιτήσεις για να τον παραχωρήσει. Κι αυτό γιατί οι απαιτήσεις της δεν ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ για τον Γάλλο επιθετικό. Ήδη, η ομάδα της Καταλονίας προσπάθησε να τον πουλήσει από τον Ιανουάριο, όπως αποκαλύπτει το εν λόγω Μέσο. Κι αυτό για να αποκτήσει έναν εκ των Ντεπάι ή Έρικ Γκαρσία άμεσα. Ωστόσο, καμία ομάδα δεν θέλησε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα.

Όσον αφορά τους «μνηστήρες» του, αυτοί είναι δύο, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», η γαλλική ομάδα σκέφτηκε να κινηθεί για την απόκτηση του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν προχώρησε τελικά. Τώρα, έχοντας στο στόχαστρο και τον Λιονέλ Μέσι, η περίπτωση Γκριεζμάν φαίνεται πως έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους Παριζιάνους.

Από την άλλη, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τον έχουν σαν δεύτερη επιλογή, εφόσον δεν ευοδωθεί η προσπάθεια τους για τον Σάντσο. Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Άγγλο εξτρέμ για να ενισχύσει την επίθεση της, Ωστόσο, αν δεν τα καταφέρει θα στραφεί στον Γκριεζμάν, έναν παίκτη τον οποίο έχουν στο στόχαστρο αρκετά χρόνια

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.