Η Πάρις Χίλτον είναι πλέον μητέρα δύο μωρών, του Φίνιξ και της Λόντον, τα οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Πρόσφατα, αποκάλυψε τον ερχομό της κόρης της.

paris_hilton_parentehtoi

Πρόσφατα, η ίδια παραδέχτηκε ότι η απόφαση να μην κυοφορήσει η ίδια τα παιδιά της, ήταν δύσκολη. Όπως είπε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του «Paris in Love» η «χρυσή» κληρονόμος:

«Η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση. Θα μου άρεσε πολύ η εμπειρία του να μεγαλώνεις το μωρό στην κοιλιά σου και να νιώθεις τις κλωτσιές και όλες αυτές τις συναρπαστικές στιγμές. Παρόλο που το μωρό είναι βιολογικά δικό μου και του Κάρτερ, αποφασίσαμε να βάλουμε μια παρένθετη μητέρα να το κυοφορήσει» εξηγώντας στη συνέχεια, ότι: το έκανε για να «προφυλάξει την υγεία και την ασφάλειά τους».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Με τη σειρά του, ο σύζυγός της, Κάρτερ Ριμ, είπε: «Τώρα που έχουμε παιδιά με την Πάρις, θέλουμε η οικογένειά μας να μεγαλώσει και να είναι φυσιολογική και να μην είναι πάντα γνωστή ως τα παιδιά της Πάρις Χίλτον. Πρέπει να σκεφτούμε την ασφάλειά τους».

Διαβάστε ακόμη: