Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας το καλοκαίρι θα αποχωριστούν το μεγάλο τους αστέρι, Κιλιάν Εμπαπέ, που θα μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και επιδιώκουν να καλύψουν το κενό του με την απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα αποτελέσουν τα νέα είδωλα για τους οπαδούς της ομάδας.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει βγει στην αγορά και αναζητεί νέους πρωταγωνιστές. Τους ποδοσφαιριστές που τα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουν να τραβήξουν τη γαλλική ομάδα σε επιτυχημένες πορείες εντός και εκτός συνόρων.

Τα ρεπορτάζ καθημερινά εμπλέκουν όλο και περισσότερα ονόματα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σήμερα, το γαλλικό FootMercato αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον των Παριζιάνων για τον ταλαντούχο επιθετικό της Μίλαν, Φραντσέσκο Καμάρντα. Ο 16χρονος επιθετικός που έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τις επιδόσεις του στα παιδικά και εφηβικά πρωταθλήματα στην Ιταλία. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Λουίς Κάμπος προσπαθεί να ανοίξει επαφές με το περιβάλλον του παίκτη. Θέλει να πείσει τον μικρό να αφήσει το Μιλάνο και τον ιταλικό βορρά και να μεταπηδήσει το καλοκαίρι στη Πόλη του Φωτός.

Ο Καμάρντα λόγω ηλικίας δεν δεσμεύεται με επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν. Θα πρέπει να γίνει 18 ετών για να υπογράψει κάτι τέτοιο.  Μπορεί η Παρί να πείσει το ιταλικό… πιστόλι;

Διαβάστε ακόμη: