Μπορεί μια ολιγόλεπτη παρουσία ενός 15χρονου σε ένα παιχνίδι να μαγνητίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων: Κι όμως… Στην περίπτωση του Φραντσέσκο Καμάρντα ισχύει και μάλιστα ήδη δύο κορυφαίοι σύλλογοι της Premier League ερίζουν για την απόκτηση του! Ο 15χρονος επιθετικός της Μίλαν με μόλις μια ολιγόλεπτη παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο «αναγκάζει» τους μεγάλους της Ευρώπης να… πέσουν στα πόδια του και να τον διεκδικήσουν από τους «Ροσονέρι». Η ιταλική Tuttosport σε σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον ομάδων της Premier League στο πρόσωπο του ταλαντούχου φορ.

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του νεαρού αστέρα. H Mίλαν έχει κάθε λόγο να φοβάται πως μπορεί να χάσει τον Καμάρντα. Πρόκειται για έναν 15χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος λόγω ηλικίας δε δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα. Αν οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ κάνουν έμπρακτα κίνηση τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον νεαρό αστέρα στον μαγικό κόσμο της Premier League.

Ο Φραντσέσκο Καμάρντα, ο υποσχόμενος έφηβος της Μίλαν, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Serie A το Σάββατο βράδυ, όταν εισήλθε ως αλλαγή στο δεύτερο μισό αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα, σε ηλικία 15 ετών, 8 μηνών και 15 ημερών. Ο προπονητής της ομάδας, Στέφανο Πιόλι, φαίνεται να πιστεύει πραγματικά στον νεαρό επιθετικό, που λέγεται ότι έχει καταγράψει περίπου 5.5 γκολ ανά παιχνίδι στα νεανικά επίπεδα.

Πράγματι, ο Ιταλός επιθετικός φέρεται να έχει σκοράρει 485 γκολ σε 89 αγώνες για τη Μίλαν, τα οποία περιλαμβάνουν 247 γκολ σε 40 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017/18, όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. Αυτό σύμφωνα με τον ποδοσφαιρικό σκάουτ, Σιαμπολάτα Μορμπίντα, ο οποίος χαρακτήρισε τον Καμάρντα «έναν από τους πιο παραγωγικούς επιθετικούς της χώρας», προτού αναφέρει το εντυπωσιακό του ρεκόρ μπροστά στην εστία. Ο Καμάρντα έγινε πρόσφατα ο νεότερος Ιταλός που σκόραρε στο UEFA Youth League σε ηλικία 15 ετών και 195 ημερών, όταν πέτυχε δύο γκολ κόντρα στη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμη: