Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το μεγάλο της αστέρι, τον Κιλιάν Εμπαπέ που θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του την τρέχουσα σεζόν και το καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάρει τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Είναι σαφές πως η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει το καλοκαίρι να βρει στην αγορά τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γάλλου επιθετικού. Θα προσπαθήσει να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει η φυγή του Κιλιάν Εμπαπέ. Τα ονόματα που ακούγονται ως διάδοχοι του Γάλλου σούπερ σταρ, πολλά!

Τις τελευταίες ώρες η βρετανική Telegraph κυκλοφορεί σενάριο που εμπλέκει τη Λίβερπουλ σε όλα τα παραπάνω. Η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει βάλει στο μάτι το αστέρι των «Κόκκινων» Λουίς Ντίαζ. Ο Κολομβιανός επιθετικός καθυστερεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και μοιραία δίνει τροφή για συζήτηση. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή την εποχή εκτιμάται στα 85 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που αν μη τι άλλο δεν τρομάζει την διοίκηση της Παρί!

Διαβάστε ακόμη: