Ο αρνητής γιατρός – καρδιολόγος και διοργανωτής των συλλαλητηρίων στο Σύνταγμα, Φαίδων Βόβολης, βρέθηκε ξανά σήμερα ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας.

Το εάν θα διαγραφεί από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, είναι κάτι που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από το προεδρείο.

Το σίγουρο είναι ότι ο αρνητής καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, με ιδιωτικό ιατρείο στα Βόρεια προάστια , φλερτάρει εδώ και καιρό με την διαγραφή του, καθώς είναι ο επικεφαλής και ο οργανωτής πολλών διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων αρνητών της πανδημίας και του εμβολίου.

Ακόμα και σήμερα που βρέθηκε στα γραφεία του Ιατρικού συλλόγου είχε φροντίσει να στήσει ένα σόου με υποτιθέμενους υποστηρικτές του, που αντιδρούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο συγκεκριμένος γιατρός είναι ένας άνθρωπος που, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του, επιχειρεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά το δισταγμό ή την άγνοια κάποιων πολιτών ώστε να προχωρήσουν στον εμβολιασμό, αδιαφορώντας εάν με αυτή του τη στάση θα οδηγήσει κάποιους σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Είναι ενδεικτικό πως ακόμη και σήμερα επιχείρησε να μιλήσει πολιτικά φτάνοντας στο σημείο να πει πως στόχος του δεν είναι μόνο να καταστρατηγήσει τους νόμους του κράτους, αλλά να τους διαλύσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΙΣΑ: Zητάει προσωρινή αναστολή της άσκησης επαγγέλματος για τον αντιεμβολιαστή γιατρό Φ. Βόβολη

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κάλεσε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο τον γιατρό Φαίδωνα Βόβολη προκειμένου να εισηγηθεί στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού του επαγγέλματος, επειδή από την συμπεριφορά και τις ενέργειές του «ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».

Ειδικότερα, ο ΙΣΑ αναφέρει:

«Καλείστε σε ακρόαση, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 321 παρ.2 περ.β του Ν.4512/2018(ΦΕΚ Α 5), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α., το οποίο θα συνέλθει σε Συνεδρίαση την Τετάρτη 04-08-2021 και ώρα 9.00 π.μ. στα γραφεία (Σεβαστουπόλεως 113, 2ος όροφος) προκειμένου να εισηγηθεί προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο την προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος σας, επειδή από τη συμπεριφορά σας, τις ενέργειες σας, όπως είναι η διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά του εμβολιασμού και τις δημόσιες δηλώσεις σας περί πειραματικών εμβολίων και χαμηλής θνητότητας του κορωνοϊού, ενδεχόμενα υφίσταται κίνδυνος και ανάγκη προστασίας για τη δημόσια υγεία».