Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν με μέτρα και Αθηναίοι και Θεσσαλονικείς ξεχύθηκαν στις πλαζ για να απολαύσουν μερικές στιγμές ελευθερίας.

Ποιος κορονοϊός; "Βούλιαξαν" οι παραλίες της Αττικής (pics)

Στιγμές δροσιάς για τους Αθηναίους

Το αδιαχώρητο επικράτησε και τις οργανωμένες παραλίες  στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής με τους Αθηναίους να εκμεταλλεύονται τον καλό καιρό.

Υπενθυμίζεται πως οι ομπρέλες απέχουν 4 μέτρα μεταξύ τους, οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται πριν καθίσει ο επόμενος πελάτης, ενώ για την μετάβαση απαιτείται η αποστολή SMS με κωδικό 6 στο 13033.

paralia__5_

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι πριν λίγη ώρα, επικρατούσε μεγάλο μποτιλιάρισμα σε σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην Ποσειδώνος, από τον Αλιμο μέχρι τη Γλυφάδα.

Οι συστάσεις για λουομένους και μέτρα σε παραλίες | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γεμάτες οι πλαζ και στη Θεσσαλονίκη

Ιδιο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατό τους στην παραλία.

‘Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες από την Επανομή Θεσσαλονίκης, οι λουόμενοι απήλαυσαν την θάλασσα αλλά σε απόσταση μεταξύ τους, ενώ το προσωπικό είχε λάβει όλα τα απαραίτητα και υποχρεωτικά μέτρα αυτοπροστασίας.

Συγκεκριμένα από το πρωί εκατοντάδες λουόμενοι κατακλύζουν τις κοντινές παραλίες της Θεσσαλονίκης: Επανομή, Ποταμός, Αγία Τριάδα-Περαία, ωστόσο, τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις.

Μάλιστα μέχρι πριν λίγη ώρα επικρατούσε μεγάλο μποτιλιάρισμα στη Μουδανιών από οχήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.