Στην ασφάλεια της Άρτας, οδηγείτε αυτή την ώρα ο 29χρονος ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και εξαφανίστηκε στο βουνό για να μην συλληφθεί.

Ο φερόμενος δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία στην Άρτα και είπε πως βρίσκεται στην Δαφνούλα Ευρυτανίας. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Ο 29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πεθερό του, ενώ παράλληλα, πυροβόλησε και κατά της πρώην συζυγού του. Μετά το έγκλημα, ο δράστης φέρεται να διέφυγε προς το βουνό μετά τα όσα συνέβησαν στην αυλή του πεθερού του.

Μπροστά στα μάτια του παιδιού του σκότωσε τον πεθερό του ο 29χρονος

Ο 29χρονος γαμπρός πυροβόλησε και σκότωσε εξ επαφής τον 75χρονο πεθερό του επειδή ο άτυχος ηλικιωμένος στήριξε την κόρη του στο διαζύγιο τους.

Όλα ξεκίνησαν εχθές το πρωί, όταν ο 29χρονος καταζητούμενος από τις Αρχές επικοινώνησε με την 36χρονη πρώην γυναίκα του προκειμένου να την επισκεφτεί στο χωριό του πεθερού του και να δει το 2 ετών παιδί του. Η 36χρονη γυναίκα, ανυποψίαστη για το τι μπορεί να συμβεί, δέχτηκε την πρόταση και περίμενε την επίσκεψη του πρώην συζύγου της στο πατρικό της σπίτι στο χωριό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι πολύ πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, καθώς υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων, ενώ η 36χρονη γυναίκα είχε πει στους δικούς της ότι ζει ένα δράμα με τον πρώην άντρα της να την ζηλέυει και να είναι επιθετικός απέναντί της.

Ο 75χρονος ηλικιωμένος δεν άντεχε άλλο την ζωή που περνούσε η κόρη του στα χέρια του 29χρονου γαμπρού του, και έτσι την υποστήριξε στο διαζύγιο, ενώ την φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του μαζί με το εγγόνι του.