Η απόφαση, όπως δείχνουν τα γεγονότα, ήταν ειλημμένη πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μιλήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον προπονητή του νταμπλ, όπως λέει, και αποφάσισε να κάνει δεκτές όλες τις απαιτήσεις του Ρουμάνου προπονητή προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία.

Έτσι ο Πάμπλο Γκαρσία έμεινε… ξεκρέμαστος παρά τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Ο Λουτσέσκου δέχτηκε όταν άκουσε όλα όσα ήθελε να ακούσει. Συμβόλαιο για 2+1 χρόνια που θα του εξασφαλίζει τον χρόνο που θέλει. Ένα συμβόλαιο που σύμφωνα με όσα έγραψαν χθες οι Ρουμάνοι θα φτάνει το 1,8 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ΠΑΟΚ για προπονητή.

Και μαζί την κατακόρυφη αύξηση του μπάτζετ σε σχέση με αυτά που είχαν οι Αμπέλ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία. Ο Λουτσέσκου ήθελε ανεβασμένο μπάτζετ προκειμένου να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ. Να έχει τα εχέγγυα που θα του επιτρέψουν να κάνει και πάλι πρωταθλητισμό.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ φέρνοντας μαζί ένα 7μελές τιμ το οποίο θα τον πλαισιώνει! Συγκεκριμένα, μαζί με τον Λουτσέσκου έρχονται οι: Κριστιάνο Mπάτσι (βοηθός προπονητή), Ματέο Σπανταφόρα (βοηθός προπονητή), Πάολο Καστορίνα (βοηθός προπονητή), Παντελής Κωνσταντινίδης (βοηθός προπονητή), Γιώργος Τσονάκας (γυμναστής αποκατάστασης), Ζοσέ Μορέιρα (προπονητής τερματοφυλάκων), Κυριάκος Τσιτιρίδης (αναλυτής).

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«The General is back

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία για 3 χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του.

Καλωσορίζουμε με χαρά τον πιο επιτυχημένο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη νέα του θητεία!».