Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο για την επάνοδο και του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς! Ο Σέρβος επιθετικός μένει ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ και η περίπτωσή του φαντάζει ως ιδιαίτερα ελκυστική για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον Πρίγιοβιτς και ο κυριότερος αντίπαλος φαίνεται να είναι ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που αναφέρουν και δημοσιεύματα στη Σερβία.

Συγκεκριμένα η ‘’tvarenasport.com’’ υποστηρίζει πως για τον Σέρβο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τον Ερυθρό Αστέρα όσο και από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε ξαφνικά να αφήσει τον Πρίγιοβιτς ελεύθερο σπάζοντας το συμβόλαιό που έχει μαζί του νωρίτερα και όχι το 2023 που λήγει. Εκτιμούν ότι αυτό συνέβη γιατί είτε η ομάδα είτε ο παίκτης δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία και έτσι η εξέλιξη αυτή δεν… χαλάει κανέναν.

Την ευκαιρία αυτή, λοιπόν, τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και ο ΠΑΟΚ δεν έχουν διάθεση να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κοιτούσε και το προηγούμενο χρονικό έναν τρόπο για να μπορέσει να έρθει κοντά τον Πρίγιοβιτς και να τον αποκτήσει. Έτσι τώρα, που δεν υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι, αυτό της οικονομικής αποζημίωσης της Αλ Ιτιχαντ όλα είναι πιο εύκολα.