Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον Σίντκλεϊ Φερέιρα, που θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και εάν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αποκτήσει τον 28χρονο Βραζιλιάνο μπακ ως δανεικό από την Ντιναμό Κιέβου για έναν χρόνο, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, θα είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα πέρσι πραγματοποίησε 8 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 2 παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις 28 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά στην καριέρα του έχει 185 συμμετοχές, έχοντας 13 γκολ και 12 ασίστ.

Μετά την άφιξη του Βραζιλιάνου θα ακολουθήσει η έλευση του Αλεξάντρου Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος εξτρέμ, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, έρχεται οδικώς από την πόλη της Κραϊόβας και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την New York City.