Πρόσωπο της βραδιάς στην Τούμπα ο Κωσταντίνος Κουλιεράκης που από μοιραίος έγινε ο ήρωας, ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!

Με buzzer beater του νεαρού Κρητικού αμυντικού στο 92′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πανηγυρίσει σπουδαίο τρίποντο επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 στην Τούμπα, κάνοντας έτσι το 2 στα 2, όντας πλέον το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου.

Ο Ζίβκοβιτς με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ στο 16′, με τον Μάρμους να ισοφαρίζει προσωρινά για τους Γερμανούς στο 68΄, έπειτα από τραγικό λάθος του «χρυσού» σκόρερ Κουλιεράκη.

Το Var του στέρησε το γκολ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση, με ξεκάθαρο στόχο να πιέσει την αμυντική γραμμή των Γερμανών, θέλοντας να της δημιουργήσει προβλήματα. Και έτσι και έγινε μιας και το γρήγορο τέμπο που έδωσε το σύνολο του Λουτσέσκου, κατάφερε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμεων.

Πρώτη προειδοποιητική απειλή από τον ΠΑΟΚ ήταν στο 10′, όταν το σουτ του Βιερίνια πέρασε λίγο έξω από αριστερό κάθετο δοκάρι του Τραπ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μεϊτέ έκλεψε υπέροχα και έβγαλε στην αντεπίθεση την ομάδα του, ο Ζίβκοβιτς είδε τον Σαμάτα και του πέρασε την μπάλα, ο οποίος με ιδανικό τελείωμα έκανε το 1-0. Ωστόσο έπειτα από την χρήση και του VAR το τέρμα του Τανζανού φορ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το αριστούργημα του Ζίβκοβιτς έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στο ίδιο τέμπο και τελικά λίγα λεπτά μετά το ακυρωθέν γκολ του Σαμάτα δικαιώθηκε. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τραπ για το 1-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διαχειρίζεται εξαιρετικά το υπέρ του προβάδισμα. Όλα αυτά μέχρι την φάση του 68′ όταν και ο Κουλιεράκης δεν έκανε καλό κοντρόλ και είδε τον Μαρμούς να του κλέβει τη μπάλα και να ξενύχεται προς τη μεγάλη περιοχή για να βγει απέναντι στον Κοτάρσκι, κάνοντας το 1-1 με εξαιρετικό πλασέ.

Ο Κουλιεράκης εξιλεώθηκε για το λάθος του λυτρώνοντας τον ΠΑΟΚ

Το μομέντουμ είχε γυρίσει ξεκάθαρα υπέρ των Γερμανών οι οποίοι είχαν το πάνω χέρι πιέζοντας για το «χρυσό» γκολ της νίκης. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει σε ισορροπία το ματς στα τελευταία λεπτά και στο 92′ να ρίξει στο… καναβάτσο την Άιντραχτ.

Ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά η άμυνα των Γερμανών δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η μπάλα στρώθηκε στον Κουλιεράκη, ο οποίος από κοντά έκανε το 2-1, βάζοντας φωτιά στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (77′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (67′ Σβαμπ), Μουργκ (67′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (77′ Ντεσπόντοφ), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα (85′ Τόμας)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Πάτσο, Κοχ, Μαρμούς (75′ Ενγκανκάμ), Σαϊμπί, Σκίρι, Λάρσον, Χάουγκε (61′ Εμπιμπέ), Ενκουνκού (46′ Μπούτα), Τούτα, Κνάουφ

Διαβάστε ακόμη: