Λίγο πριν υποδεχθούν τον καρπό του ερωτά τους, η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς ανακοίνωσαν την απόφασή τους να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα Ριζοσπάστης, η οποία στη στήλη αναγγελιών γάμου είχε και εκείνη της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά.

«Ο Δανιάς Κωνσταντίνος του Σπυρίδωνος και της Μαρίας, το γένος Ταπανλή, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στον Δήμο Δάφνης Υμηττού Αττικής και η Μαλέσκου Ιωάννα του Δημητρίου και της Παρασκευής, το γένος Κοριτσίδη που γεννήθηκε στην Πρέβεζα και κατοικεί στον Δήμο Σπάτων Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος τους θα γίνει σε Δήμο της Αττικής», γράφει η αναγγελία γάμου.

Παντρεύονται η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς - Η αναγγελία του γάμου τους

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Μαλέσκου στις 8 Ιανουαρίου, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με μία ανάρτηση στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

H σχέση του Κωνσταντίνου Δανιά με την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε περίπου πριν 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε τον χώρο του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της.

Αν και οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την σχέση, καθώς τους απαθανάτισαν αρκετές φορές σε κοινές εξόδους τους, οι ίδιοι δεν θέλησαν να το σχολιάσουν.

Ακόμη και τώρα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δεν μιλούν δημόσια για την σχέση τους την οποία προστατεύουν όσο μπορούν.

 

Διαβάστε περισσότερα