Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου, η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος, που είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο και σύντομα περιμένουν τον ερχομό της κορούλας τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο επισφραγίζοντας έτσι την ευτυχία τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Τζούλια Νόβα – Μιχάλης Βιτζηλαίος: Φωτογραφίες και βίντεο από τον πολιτικό τους γάμο

Την ευχάριστη είδηση του γάμου έκανε γνωστή η ίδια η Τζούλια Νόβα με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε να κλέψει τη νύφη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παντρεύτηκαν η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος (ΦΩΤΟ)

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μπάφι της Πάρνηθας, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Τζούλια Νόβα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία.

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως αποφάσισαν δύο εβδομάδες πριν να κάνουν πολιτικό γάμο ενώ του χρόνου πρόκειται να κάνουν θρησκευτικό!

«Το αποφασίσαμε δύο εβδομάδες πριν. Το κάνουμε πιο πολύ για το μωράκι. Και του χρόνου να μπορέσουμε να κάνουμε και το θρησκευτικό» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή τον πολιτικό της γάμο η Τζούλια Νόβα. Όπως είπε η ίδια, θέλει πρώτα να υποδεχτεί το μωρό της και ύστερα να ορίσουν την ημερομηνία του θρησκευτικού γάμου.

Παντρεύτηκαν η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος (ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Νόβα, πιο όμορφη από ποτέ, έφτασε στον γάμο, με καθυστέρηση 30 λεπτών, συνοδευόμενη από την μητέρα της.

Πρώτος έφτασε στο χώρο όπου προγραμματίστηκε να γίνει ο πολιτικός γάμος ο γαμπρός, ως είθισται. Στην συνέχεια και με καθυστέρηση περίπου 30 λεπτών έφτασε και η νύφη συνοδευόμενη από τη μαμά της.