Ο Πάνος Σταθακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει παντρευτεί μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια.

«Έχω όμορφες αναμνήσεις, αλλά και δύσκολες. Ζούσαμε σε ένα φτωχικό σπίτι, όπου στο σημείο που βρισκόμασταν κι έτσι χαμηλά όπως ήταν, “πνιγόμασταν” κάθε χρόνο από πλημμύρες. Έμπαινε νερό μέσα στο σπίτι κι η μάνα μου έβγαζε εμένα και τον αδερφό μου από το παράθυρο, όπου μας περίμενε κόσμος από τη γειτονιά για να μας πάρει» αποκάλυψε.

«Έχω ζήσει τέτοιες δύσκολες στιγμές, τις οποίες τις θυμάμαι, αλλά ποτέ δεν έλειψε η αγάπη στην οικογένειά μας. Ήταν φτωχικά, αλλά ήταν τόσο αισιόδοξοι οι γονείς μου και κυρίως η μάνα μου, που τα ξεπερνούσαμε όλα. Αντιμετωπίζαμε την επόμενη ημέρα με αισιοδοξία και χαμόγελο», συμπλήρωσε.

Περιέγραψε μάλιστα, κάτι που θυμάται από τη μητέρα του. «Ξυπνούσε για παράδειγμα μες στη νύχτα, για να μην πνιγούμε και μας έβγαζε από το παράθυρο, όπου ύστερα από ούτε δύο λεπτά, είχε μπει νερό μέσα στο σπίτι κι είχαν καταστραφεί τα πάντα και μας έλεγε “ξυπνήστε κι ελάτε να πιάσουμε ψάρια”, αλλά με ένα χαμόγελο και μια γλύκα, για να μη μας τρομάξει. Μας δημιούργησε όμορφες εικόνες, για να μην έχουμε φόβο και τρόμο», είπε κλείνοντας.

Τέλος, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν παντρεύτηκε μέχρι και σήμερα. «Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε, έτσι κι έφυγε. Δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ έντονα η ανάγκη αυτή. Γενικά, είμαι υπέρ της συντροφικότητας κι όχι του γάμου. Έχω όμως, τα ανίψια μου κι είμαι πολύ περήφανος για αυτά», τόνισε.

Διαβάστε περισσότερα