Τρελά ερωτευμένος είναι ο Πάνος Μουζουράκης με τη Μαριλού Κόζαρη και δεν το κρύβει στιγμή!

Ο τραγουδιστής, που μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, θέλησε να κάνει μια αφιέρωση στη σύζυγό του και μάλιστα, από τη σκηνή!

Λίγο πριν ερμηνεύσει την επιτυχία του Φίλα με Ακόμα, διέκοψε τη συναυλία του για να πάρει τηλέφωνο τη Μαριλού και να της αφιερώσει το τραγούδι.

«Συγγνώμη έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου ένα τηλέφωνο», είπε και το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Τότε, έδωσε και μια συμβουλή προς τους ερωτευμένους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αν είστε ερωτευμένοι, αν είστε ερωτευμένοι και τσακώνεστε δεν είναι σωστό. Αν είστε ερωτευμένοι και ζηλεύετε δεν είναι σωστό. Κι εσείς που είστε πιο μικρά μην ενδώσετε σε κάτι, το οποίο δε σας γεμίζει 100%. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 44 χρόνια και 60 και 70 και 100 αλλά υπάρχει εκεί. Αυτό το πλάσμα… Φίλα με ακόμα…».

Δείτε το βίντεο:

@charakaratza @Panos Mouzourakis Official #panosmouzourakis #filameakoma #filame #goals #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Chara Karatza

Ο παραμυθένιος γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη

Πάνος Μουζουράκης και Μαριλού Κόζαρη ανέβηκαν στις 27 Μαΐου τα σκαλιά της εκκλησιάς. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Αίγινα, παρουσία περίπου 500 καλεσμένων. Στο νησί βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ για να ευχηθούν στο ζευγάρι. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Δήμητρα Ματσούκα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιώργος Καπουτζίδης κ.ά.

Διαβάστε ακόμη: