Για ένα σπίτι στην Σάντα Μπάρμπαρα, η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ έχουν βρεθεί στα δικαστήρια.

Ένας άνδρας με το όνομα Καρλ Γουέστκοτ, ισχυρίζεται ότι πούλησε το σπίτι του στο ζευγάρι, ενώ έπαιρνε βαριά φάρμακα και δεν είχε «καθαρή κρίση». Γι’ αυτό, «έσυρε» την ποπ σταρ και τον Χολιγουντινό ηθοποιό στα δικαστήρια, προκειμένου να κερδίσει πίσω την έπαυλή του.

Αρχικά, ο ηλικιωμένος άνδρας υπέβαλε καταγγελία για την πώληση της κατοικίας του στη Σάντα Μπάρμπαρα τον Αύγουστο του 2020, ισχυριζόμενος ότι είχε «θολωμένο μυαλό, επειδή έπαιρνε αρκετά μεθυστικά παυσίπονα οπιούχα» που του είχαν συνταγογραφηθεί, όπως αναφέρει στα δικαστικά έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα η USA Today, από το Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν κατονομάζονται ως διάδικοι στη μήνυση, αλλά ο επιχειρηματίας Μπέρνι Γκούντβι – ο οποίος εκπροσώπησε το ζευγάρι κατά την πώληση του σπιτιού του Γουέστκοτ – αναφέρεται ως ο κύριος κατηγορούμενος. Μια δίκη χωρίς ενόρκους για την αγωγή έχει προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου στο Δικαστήριο Stanley Mosk στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τη δικογραφία του δικαστηρίου για την καταγγελία του Γουέστκοτ.

Ο Γουέστκοτ πάσχει από τη νόσο του Χάντινγκτον και υποβλήθηκε σε μια πολύωρη και δύσκολη χειρουργική επέμβαση. Μετά το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, του συνταγογραφήθηκαν πολλά φάρμακα για την ανάρρωσή του που φέρεται να τον άφησαν σε κατάσταση μέθης.

Μια εβδομάδα μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Γουέστκοτ άλλαξε γνώμη όταν συνειδητοποίησε ότι «δεν ήταν ο εαυτός του λόγω του συνδυασμού της ηλικίας του, της αδυναμίας του, της νόσου του Huntington, της εξάωρης χειρουργικής επέμβασης και ειδικά των μεθυστικών επιδράσεων των παυσίπονων οπιούχων που έπαιρνε πολλές φορές κάθε μέρα» αναφέρει.

Καταλήγει, ότι η υπογραφές για την πώληση του σπιτιού «έπεσαν» όταν ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια παυσίπονων, καθώς δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι του.

Στην επιστολή δικηγόρου που εκπροσωπούσε τους δύο σταρ, αναφέρεται:

«Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ δεν ήταν πρόθυμοι να αποχωρήσουν από την αγορά του σπιτιού του κ. Γουέστκοτ και είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την πώληση».

Έτσι ο τίτλος «Η Κέιτι Πέρι θέλει να μου πάρει το σπίτι» έχει γίνει viral στα διεθνή πρακτορεία, φέρνοντας στην επιφάνεια τα νομικά μπλεξίματα της ποπ σταρ και του συζύγου της.

Διαβάστε ακόμη: