Χριστός Ανέστη! Καλό Πάσχα σε όλους! Αρκετές ήταν οι εκπλήξεις που έγιναν το Μεγάλο Σάββατο στα περισσότερα πρωταθλήματα. «Έσπασαν» πολλά φαβορί. Ελπίζω να είναι πιο φυσιολογικά τα αποτελέσματα σήμερα.

Στη Γερμανία έφεραν χτες ισοπαλίες η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ. Σήμερα δυνατό φαβορί είναι η αήττητη εντός έδρας Ουνιόν Βερολίνου στο παιχνίδι με την Μπόχουμ η οποία δίνει μάχη για να σωθεί. Ποντάρω στον «άσο» της σε απόδοση 1,68 στο Pamestoixima.gr.

Στην Ισπανία η Χιρόνα έχει την ευκαιρία να τελειώσει με την υπόθεση της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία. Χρειάζεται τη νίκη στο ματς με την ουραγό και καταδικασμένη σε υποβιβασμό Έλτσε και λογικά θα την πάρει. Στο 1,45 είναι ο «άσος» της.

Φαβορί είναι και η Ατλέτικο Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Αλμερία. Χαμηλά είναι ο «άσος» της αλλά ανεβαίνει στο 1,67 σε συνδυασμό με το Over. Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Αλμερία, αφού παίζει ανοιχτά και μακριά από την έδρα της.

Στη Γαλλία το Στρασβούργο αδικείται από τα τελευταία αποτελέσματα και μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Αζαξιό, η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Πληρώνει 1,82 ο «άσος» στο Pamestoixima.gr.

Για όσους θέλουν να ρισκάρουν πολύ υπάρχει και ο «άσος» της Οσέρ με απόδοση 2,60 κόντρα στη Ναντ. Με νίκη ξεφεύγει από τις επικίνδυνες θέσεις η Οσέρ. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι η Ναντ. Πλέον έχει ρίξει όλο το βάρος στον τελικό του Κυπέλλου με την Τουλούζ.

Διαβάστε περισσότερα