Ανακοινώθηκαν προ ολίγου από το υπουργείο Παιδείας τα θέματα στις Πανελλήνιες 2022 σε Ανατομία – Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Δείτε τα θέματα στην Ανατομία πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε τα θέματα σε Αρχές Βιολογικής Γεωργίας πατώντας ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα σε Δίκτυα Υπολογιστών πατώντας ΕΔΩ

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις συνεχίζονται αύριο, Τετάρτη, 8 Ιουνίου, όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων αναλυτικά:

Πανελλήνιες εξετάσεις 2022: Αυτό είναι το πρόγραμμα των εξετάσεων για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ

Για πρώτη φορά, οι συντελεστές βαρύτητας των εξεταζόμενων μαθημάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ορίστηκαν από τα ίδια τα ΑΕΙ, γεγονός που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε διαφορές στον υπολογισμό των μορίων.

Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8.30 π.μ. κοινή για τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Υπενθυμίζεται, ότι κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εξεταζόμενοι και εξεταστές πρέπει να φορούν την προστατευτική μάσκα.

Σημειώνεται ότι φέτος, ο αριθμός των εισακτέων ανέρχεται σε 68.394. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται οι θέσεις επιτυχόντων σε στρατιωτικές, αστυνομικές λιμενικές σχολές και σχολές του εμπορικού ναυτικού.

Όσον αφορά συνολικά στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τους μαθητές των ΓΕΛ θα πραγματοποιηθούν στις 3-10 Ιουνίου, ενώ για τους μαθητές των ΕΠΑΛ από 2 Ιουνίου έως και τις 17 Ιουνίου. Τα Ειδικά Μαθήματα θα εξεταστούν 18-30 Ιουνίου.

 

Κάθε χρονιά Πανελληνίων που… σέβεται τον εαυτό της έχει έναν μαθητή που με τις δηλώσεις του γίνεται viral:

Πανελλήνιες 2022: Μαθητής έγινε viral επειδή… ερωτεύτηκε την επιτηρήτρια