Το τρίτο τους μάθημα έδωσαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων για τις Πανελλαδικές 2021. Οι μαθητές από τα ΓΕΛ διαγωνίστηκαν σήμερα σε Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής) και το υπουργείο Παιδείας αναρτά καθημερινά τα θέματα που «έπεσαν» στις Πανελλαδικές, μετά τις 10:00.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι υποψήφιοι από τα ΓΕΛ θα επιστρέψουν την Τρίτη (22 Ιουνίου) και θα εξεταστούν σε Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Θα έχουν προηγηθεί οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών από τα ΕΠΑΛ, οι οποίοι αύριο, Σάββατο 19 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών, Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Πανελλαδικές 2021: Τα θέματα που «έπεσαν» σε Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική

Δείτε τα θέματα της Κοινωνιολογίας, ΕΔΩ.

Δείτε τα θέματα της Χημείας, ΕΔΩ.

Δείτε τα θέματα της Πληροφορικής, ΕΔΩ.

Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα θέματα σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική

Το τρίτο τους μάθημα έδωσαν σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων για τις Πανελλαδικές 2021 και οι οποίοι διαγωνίστηκαν σήμερα στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής.

Κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές και οποιαδήποτε άλλα ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή λήψης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Επιτρέπεται να έχουν στυλό μόνο ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Το μολύβι γενικά δεν επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά μόνο αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.

Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).

Παράλληλα, οι πανελλαδικές εξετάσεις φέτος πραγματοποιούνται με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, όπως τα self test.