Ένα βήμα πριν από την έξοδο βρίσκονται σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τόσο ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής κ. Π. Μυλωνάς, όσο και η πολυδιαφημισμένη τραπεζίτισσα των καιρών, εκλεκτή όλων των γλειψηματικών σάιτ, με πορτρέτα, αγιογραφίες και συνεντεύξεις, κυρία Ελένη Βρεττού ανώτερη Γενική Διευθύντρια εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Τρ. Πειραιώς!

Καλά πληροφορημένες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση κάνουν λόγο για εκπεφρασμένη απόφαση της κυβέρνησης, η Εθνική τράπεζα να προχωρήσει τον μετασχηματισμό της, μέσα από το placement του ΤΧΣ και την αύξηση κεφαλαίου που θα επακολουθήσει, με νέο μάνατζμεντ!

Ο κ. Μυλωνάς, ένας έντιμος άνθρωπος, ακέραιος και με κουλτούρα και καλλιέργεια είναι η αλήθεια, δεν κρίνεται τόσο φιλόδοξος και aggressive όπως απαιτεί το επιθετικό σχέδιο της κυβέρνησης για την Εθνική προκειμένου να καταστεί το νέο success story!

Μυλωνάς

Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο κύκλος του θα κλείσει κατά την γενική συνέλευση των μετόχων, όταν αυτή προσδιοριστεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους!

Την ίδια στιγμή, στην τράπεζα Πειραιώς η περίφημη κυρία Ελένη Βρεττού μετράει μέρες, για να μην πω ώρες!

Οι κακές γλώσσες λένε πως το …παράκανε, το παραξήλωσε, «την είδε» περίεργα, πέραν και πάνω του ρόλου και των αρμοδιοτήτων της.

Οπότε και εδώ ο κύκλος κλείνει, γιατί οι οργανισμοί για να λειτουργήσουν ομαλά δεν μπορούν να αφήσουν να δημιουργηθούν εσωτερικά προτεκτοράτα…