Ήρθε η ώρα για  Champions League για τον Παναθηναϊκό.

Απέναντί του αυτή τη φορά σήμερα το βράδυ  θα είναι η Μαρσέιγ, ένα σπουδαίο και δυνατό ευρωπαϊκό όνομα με τον Ισπανό Μαρθελίνο στον πάγκο της.

 

Μάλιστα μετά τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρόνου φιλάθλου της ΑΕΚ αλλά και την αναβολή του αγώνα μεταξύ της «Ένωσης» και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς με τους Γάλλους (21.00, COSMOTE SPORTS TV 1) στη γεμάτη από κόσμο Λεωφόρο.

Στα της συνέχειας εάν ο Παναθηναϊκός περάσει τη Μαρσέιγ μετά θα βρει μπροστά του μία εκ των Μπράγκα ή Μπάτσκα Τόπολα στα Play – offs του Champions League. Εάν δεν τα καταφέρει θα βρεθεί στους ομίλους του Europa. Στο αγωνιστικό σκέλος φυσικά ο Παναθηναϊκός – παρά τις δεδομένες δυσκολίες με τέτοιον αντίπαλο – θα επιδιώξει να πάρει σκορ πρόκρισης με τον κόσμο του στο πλευρό του. Κατά τα άλλα με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 3ης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ. Παναθηναικος Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Βέρμπιτς.

UEFA: Κανονικά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και αυστηρή επιτήρηση

Διαβάστε ακόμη: