Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θεωρείται «ξένο σώμα» για τον Παναθηναϊκό. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας φαίνεται πως είναι και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μαυροβούνιο κόουτς.

Ο Ράντονιτς είναι «τελειωμένος» από το τριφύλλι μετά την αποτυχία στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά και τη γενικότερη κακή εικόνα των πράσινων καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι ειλημμένη, αφού δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην ομάδα τους τελευταίους μήνες. Από εκεί και πέρα, όμως δεν είναι τόσο απλό να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς, αφού αποτελεί «αγκάθι» η αποζημίωση του.

Ο Ράντονιτς έχει υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο και για να αποδεσμευτεί, ζητάει όλα τα χρήματα και όχι μέρους αυτών όπως προτείνει ο Παναθηναϊκός. Οι διοικούντες στο τριφύλλι θέλουν να τελειώσουν τη συνεργασία μαζί του και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, όμως το οικονομικό αποτελεί πρόβλημα που πρέπει να λυθεί και για αυτό οι επαφές συνεχίζονται.

Αν ο Παναθηναϊκός και η πλευρά του Μαυροβούνιου βρουν τη «χρυσή» τομή για την αποδέσμευση του, τότε οι πράσινοι θα προχωρήσουν στην επόμενη μέρα και τον αντικαταστάτη του με το πρώτο φαβορί να είναι ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος οδήγησε την εθνική ομάδα της Ιταλίας στα προημιτελικά του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε περισσότερα