Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται «προ των πυλών» του Παναθηναϊκού και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι λείπουν μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Αυτό αναμένεται να γίνει, εκτός απροόπτου, στο αυριανό ραντεβού του Σέρβου προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο!

Σύμφωνα με ποδοσφαιρικό παράγοντα, που μεσολάβησε για να κλείσει η συμφωνία, ο Γιοβάνοβιτς ξεπέρασε κάποιους δισταγμούς που είχε και είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός.

Επιθυμία του Σέρβου είναι να επιστρέψει στους πάγκους μετά από ένα χρόνο απουσίας και η περίπτωση του Παναθηναϊκού, έστω κι αν δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη< είναι μια πρόκληση για τον 58χρονο κόουτς.

Εδώ και μέρες ο Γιοβάνοβιτς ήταν η πρώτη επιλογή των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την αντικατάσταση του Λάζλο Μπόλονι. Για αυτό προσέγγισαν ξανά τον Σέρβο, μετά την άρνηση του τον προηγούμενο Οκτώβριο και προδιαγράφεται μία διαφορετική κατάληξη αυτή τη φορά.

Η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στην Αθήνα θα διευκολύνει τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τους «πράσινους» και θα φέρει άμεσα το happy-end στην υπόθεση!