Συνελήφθη άνδρας στο Ντνίπρο της Ουκρανίας ο οποίος χτυπούσε γυναίκες στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον άνδρα να επιτίθεται σε γυναίκες, να τις κλωτσά και να τις γρονθοκοπεί και στη συνέχεια να αποχωρεί ατάραχος.

Ουκρανία: Τις κλωτσούσε και τις γρονθοκοπούσε

Οι λόγοι για την επίθεση στις γυναίκες δεν έχουν γίνει γνωστοί, αναφέρει η ιστοσελίδα UNN.

Σύμφωνα με το τοπικό site Ιnformator, που δημοσιεύει ένα σοκαριστικό βίντεο με τις επιθέσεις που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, ο διαταραγμένος άνδρας φαίνεται να επέλεγε τυχαία τα θύματά του.

Μία από τις γυναίκες τις οποίες ο δράστης χτύπησε μέσα στη μέση του δρόμου χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο για να λάβει ιατρική βοήθεια για τους εκτεταμένους μώλωπες στο σωμα της, αναφέρει το τοπικό site στο ρεπορτάζ του.

Προς το παρόν η αστυνομία στο Ντνίπρο δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνδρα που έβαλε στο στόχαστρο τις γυναίκες της πόλης του, ενώ τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, όπως επισημαίνει το τοπικό site, είναι ότι προτού συλληφθεί, ο δράστης επιτέθηκε σε πολλές γυναίκες μέρα μεσημέρι, σε κεντρικά σημεία της πόλης, χωρίς κανείς από τους περαστικούς να παρέμβει για να τον σταματήσει.

Διαβάστε ακόμη: